Rreth Nesh

ADMC International SHPK është një agjensi punësimi e krijuar ne vitin 2014. Ne ofrojmë staf  të kualifikuar për kontrata afatshkurtra dhe afatgjata. Ne jemi një pjesë e ADMC International, një kompani ndërtimi me eksperiencë të gjatë në Europë, USA, Qatar, UAE dhe New Zeland.

Ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve të konsulencës për burimet njerëzore për klientët tanë nga shtete të ndryshme. Ne sigurohemi që të punojmë shumë për të ofruar shërbimet e konsulencës dhe zgjedhjen e personelit për klientët tanë duke përmbushur qëllimet dhe objektivat biznesit të tyre.

Vlerat Tona

Shërbimi ndaj Klientit

Përgjegjshmëria

Integriteti

Përmirësim i Vazhdueshëm

Fleksibiliteti

Bashkëpunimi

Ekselenca

Misioni ynë është që të ofrojmë shërbime profesionale dhe të besueshme të personelit dhe trajnimeve që ndihmojnë bizneset dhe organizatat jofitimprurëse në funksionimin e tyre. 

Ne ofrojmë zgjedhje të stafit dhe trajnim të tyre me kosto efektive.
Admc International ndihmon bizneset të rriten duke përputhur nevojat e tyre të personelit me talentet e duhura.  Efektiviteti ynë i hulumtimit, inovacioni, fleksibiliteti dhe profesionalizmi na bëjnë një burim të fuqishëm dhe efektiv për organizatën tuaj

Vizioni ynë është që t’i ofrojmë klientit tonë staf të kualifikuar dhe trajnime në kohë dhe në mënyrë efikase. Ne përpiqemi të trajnojmë secilin klient me  përgjegjshmëri, sikur  trajnojmë stafin për biznesin tonë. 

Ne përqendrojmë vëmendjen tonë në ofrimin e zgjidhjeve të realizueshme të biznesit pasi lidhet me stafin për klientët tanë në mënyrë që klientët tanë të mund ta përqendrojnë vëmendjen e tyre në suksesin e biznesit të tyre.