Rekrutime

ADMC International ofron varietetet e shërbimeve të lidhura me personelin dhe trajnimin brenda fushës së konsultimit.

 

 • Menaxherë Projekti
 • Inxhinierë Projekti
 • Menaxherë Ndërtimi
 • Dizajner AutoCAD
 • Inxhinierë Strukturist
 • Ekspertë Sigurie
 • Menaxherë Cilësie
 • Inxhinierë Kimist
 • Inxhinierë Elektrik
 • Inxhinierë Facilitetesh
 • Inxhinierë Gjeoteknik
 • Inxhinierë Mekanik
 • Supervizorë
 • Civilë
 • Punëtorë Ndërtimi
 • Punëtorë të Përgjithshëm
 • Administrator i kontraktorëve
 • Vlerësues
 • Planifikues

 

 

 

 

 

 • CEO dhe Drejtorë
 • Drejtorë Finance
 • Drejtorë IT
 • Drejtorë dhe Menaxherë të Burimeve Njerëzore
 • Menaxher Facilitetesh
 • Drejtorë dhe Menaxherë Marketingu
 • Avokatë
 • Drejtorë dhe Menaxherë Shitjesh

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Punëtorë Armature
 • Punëtorë Ndërtimi
 • Hekurlidhës
 • Saldatorë
 • Punëtorë të Përgjithshëm
 • Ndihmës
 • Elektriçistë

 

 

 

 

 

 

 • Analist Biznesi
 • Data Center Support
 • Menaxher Data
 • Database Developer
 • Desktop Support
 • Teknik
 • Help Desk Support
 • Menaxher IT
 • Administrator Rrjeti
 • Arkitekt Rrjeti
 • Inxhinier Rrjeti
 • Teknik Kompjuteri
 • Menaxher Projekti
 • Menaxher Sigurie
 • Software Developer

 

 

 

 • Menaxher i Pergjithshëm
 • Përgjegjës për Suportin Administrativ
 • Menaxherë (Hotele dhe Restorante)
 • Menaxher i Ushqimit dhe Pijeve
 • Supervizor i Ushqimit dhe Pijeve
 • Asistent Menaxher Operacional
 • Menaxher Eventesh
 • Shef Kuzhine
 • Recepsionist
 • Mbikëqyrës
 • Sanitarë Dhomash
 • Bartender
 • Kamarierë
 • Punonjës Sigurie
 • Punonjës për organizim eventesh
 • Përfaqësues Shitjesh për Konferenca dhe Evente
 • Sanitare
 • Menaxher Cateringu
 • Shofer

 

 

 

 

 • Financier
 • Asistent Financier
 • Menaxher Kontabël
 • Specialist Auditi
 • Arkëtare
 • Analist Financiar
 • Specialist Pagash
 • Financier Senior
 • Recepsionist
 • Asistente Personale
 • Staf për Hedhje të Dhënash
 • Menaxhere Zyre
 • Asistente Ekzekutive